Zorg op maat

U krijgt de zorg die bij u past.

Als u in de terminale fase bent, dan wordt u niet meer beter. Binnen een korte tijd zal u komen te overlijden. Dat is verdrietig, dat is soms zó moeilijk. Dat is álles loslaten. Maar hoe doe je dat? Ik loop een stukje mee in dit proces. Ik probeer samen met de huisarts en mijn collega’s dát te geven wat u nodig heeft. En dat is bij iedereen weer anders, want iedereen ís anders en elk ziektebeeld is anders. In deze fase van het leven probeer ik er voor te zorgen dat u zich zo comfortabel mogelijk voelt. Ik sta open voor gesprekken met u en uw familie. Soms met een lach, soms met een traan.

Maar als u niet wilt praten is het ook goed. Het gaat er om wat ú als cliënt wilt. Iedereen sterft om zijn eigen manier en daar probeer ik mij bij aan te sluiten.

Zorg op maat, zoals u dit wilt.

Vragen over terminale zorg thuis?

Bel of stuur een berichtje via WhatsApp en ik zal z.s.m. contact met u opnemen.

Contact opnemen
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie