Zorg op maat

U krijgt de zorg die bij u past.

Als u hoort dat u of één van uw naasten niet meer beter wordt dan staat u er niet alleen voor. Terminale thuiszorg kan u niet beter maken maar uw levenskwaliteit wel veraangenamen. Particuliere thuiszorg in de terminale fase is erop gericht om u en uw naasten in uw eigen vertrouwde omgeving zo comfortabel mogelijk te laten zijn.

Wat is terminale thuiszorg?

In dit laatste stukje van het leven heeft u vanzelfsprekend meer zorg nodig. Behandelingen en medicijnen die u ontvangt zijn niet langer gericht op beter worden maar om uw fysieke of mentale klachten te verminderen en uw dagelijks leven dragelijk te maken. Ik kan u hierin bijstaan, kan bepaalde zorgtaken op mij nemen en u en uw naasten begeleiden en bijstaan in de terminale fase van uw leven. Particuliere terminale thuiszorg is erop gericht dat u de zorg krijgt die u nodig heeft, zowel overdag als in de nacht.

Nachtzorg thuis

Bij terminale thuiszorg kan het voorkomen dat u ook in de nacht terminale thuiszorg nodig heeft. Ik overnacht dan bij u thuis en biedt u ondersteuning waar nodig. De nachtzorg en dagzorg kan ook gecombineerd worden op basis van 24 uurs zorg bij u thuis. Kijk hier voor de tarieven en voorwaarden voor terminale thuiszorg, nachtzorg en 24 uurs thuiszorg.

Nazorg en begeleiding tijdens en na de terminale fase

Het is begrijpelijk dat u en uw naasten angst hebben voor hetgeen wat komen gaat. Naast alle praktische zorg zoals de nodige verpleegkundige handelingen bied ik u en uw naasten een luisterend oor. U staat er niet alleen voor. Vertel mij uw verhaal, ik neem de tijd om naar u te luisteren.

Na de terminale fase kunnen uw nabestaanden ook contact met mij opnemen voor rouwbegeleiding en een stukje nazorg. Het gemis en de leegte die iemand achterlaat kan soms overweldigend zijn, ook hierbij kan ik begeleiding en rust bieden.

Terminale thuiszorg van Joke Fioole zorg is beschikbaar in heel Nederland

Ik ben zelf woonachtig in de Betuwe maar mijn werkgebied beperkt zich niet tot de provincie Gelderland. Ik bied terminale thuiszorg aan in heel Nederland.

Heeft u een vraag over terminale zorg thuis of wilt u meer informatie?

Bel of stuur een berichtje via WhatsApp en ik zal z.s.m. contact met u opnemen.

Contact opnemen
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie