Een luisterend oor

Het gemis een plekje geven…

Na het overlijden van uw dierbare komt er veel op u af. Misschien heeft u behoefte aan rust in deze periode, wellicht wenst u aanspraak en een stukje hulp bij de moeilijke verwerking van het overlijden van uw dierbare.

Ik kan u bijstaan in deze periode

Na de hectische periode rond het overlijden van uw dierbare kan de terugkerende rust u juist onrust en leegte laten ervaren. Ik begeleid u graag in deze periode waarin u de tijd kunt nemen om uw dierbare los te laten, te gedenken en een plaats te geven in uw toekomst. Ik bied u een luisterend oor en eventueel handvatten als u dat wenst. Ook kan ik u bijstaan in de praktische zaken zodat u de draad weer langzaam kunt oppakken, zonder uw dierbare maar wel met mooie herinneringen van uw dierbare.

Missen en rouwen

Iets of iemand missen is “des levens”. Maar hoe gaan we om met dat gemis. Er kan een periode in uw leven komen dat het teveel, te groot, te sterk wordt. U voelt zich eenzaam, kwetsbaar. U wilt uw verhaal kwijt, misschien wel voor de 100ste keer. ik begeleid u in dit proces zodat u het gemis een plekje kan geven.

Dat kan in de vorm die het beste bij u past, misschien tijdens een wandeling of een creatieve bezigheid, wat u maar wilt. Vindt u het moeilijk om naar mij te komen? Geeft niets. Dan kom ik naar u.

Vragen over nazorg en begeleiding

Bel of stuur een berichtje via WhatsApp en ik zal z.s.m. contact met u opnemen.

Contact opnemen
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie