Zorg op maat

U krijgt de zorg die bij u past.

Naast mijn zorgdiensten voor mensen in de terminale fase en mensen met dementie, bied ik voor beide gevallen nachtzorg thuis aan.

Waarom nachtzorg thuis aanvragen?

Nachtzorg kan om diverse redenen worden ingezet. Bij mensen met een vorm van dementie kan het bijvoorbeeld voorkomen dat het dag en nacht ritme in de war raakt. Hierdoor kan er dus vooral in de nacht onrust en angst ontstaan bij deze mensen. Juist dan is het fijn dat er iemand is om steun te bieden en rust te geven. Bij mensen die in de terminale fase verkeren kunnen de nachten eveneens lastig verlopen. Ook dan is het fijn dat er een zorgverlener in de buurt is, niet alleen om steun te bieden maar ook voor praktische zaken, zoals hulp bij het bezoeken van het toilet of het aanbieden van een glas water.

Nachtzorg ontlast de mantelzorger

Nachtzorg is niet alleen voor u als persoon in kwestie erg prettig, ook de mantelzorgers krijgen hierdoor de vaak broodnodige rust terug. Even niet zorgen en weten dat hun dierbare in goede handen verkeren zodat zij de batterij even kunnen opladen.

Overbruggingszorg

Ik bied ook de optie overbruggingszorg aan. In deze zorgvorm realiseer ik dat de zorg thuis optimaal wordt benut totdat u als client kunt doorstromen naar een passende zorginstelling.

Slaapnacht en waaknacht bij nachtzorg thuis

De nachtzorg die ik aanbied is er in 2 varianten. Een zogeheten “slaapnacht” houdt in dat ik bij u als cliënt blijf slapen en waarbij ik 2 controle momenten inplan om het welzijn te monitoren en bijvoorbeeld te assisteren bij een toiletbezoek. Waaknacht houdt in dat ik aanwezig ben en niet of nauwelijks slaap afhankelijk van de omstandigheden. Ik bied steun bij onrustige momenten en zorg dat u zo comfortabel mogelijk de nacht doorkomt en help bij praktische zaken zoals bijvoorbeeld een toilet bezoek.

Heeft u of één van uw naasten nachtzorg thuis nodig?

Bel of stuur een berichtje via WhatsApp en ik zal z.s.m. contact met u opnemen.

Contact opnemen
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie