Zorg & begeleiding op maat

Zowel overdag als in de nacht…

Als u een vorm van dementie heeft wordt alles zo anders. U gaat dingen vergeten, sommige handelingen zijn niet meer zo vanzelfsprekend en de contacten met de mensen om u heen worden ingewikkeld. Zorgen voor uzelf wordt steeds lastiger. Dat is moeilijk voor u en voor de mensen om u heen. U wilt alles zo lang mogelijk zelf blijven doen maar er komt een moment dat dat niet meer lukt. Ik kan een gedeelte van de zorg en begeleiding op mij nemen. Ik kan u helpen met wassen en aankleden, samen met u koffiedrinken.

Samen zoeken naar een waardevolle dagbesteding

Een eindje wandelen, boodschappen doen… En als u het fijn vindt dat ik voor u kook, of dat we samen koken, ook dát behoort tot de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat er een verantwoorde maaltijd op tafel staat. En omdat samen eten stimuleert tot eten, eet ik gezellig mee. Misschien wilt u graag een leuke dagbesteding, dan ga ik samen met u zoeken naar een fijne invulling van de dag. Of dat nu tuinieren is, kinderen voorlezen, etc. Ik zoek net zolang naar een activiteit die bij u past. Het kan zijn dat u liever niet meer alleen blijft in de nacht, of dat uw familie dit niet meer verantwoord vindt. Ik kan er ook tijdens de nachten voor u zijn zodat u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kan blijven.

Heeft u behoefte aan een Casemanager Dementie?

Als Casemanager Dementie ben ik uw vertrouwenspersoon en het aanspreekpunt van uw mantelzorger. Ik denk met u en uw mantelzorger mee en regel de zorg en begeleiding die u nodig heeft.

Vragen over begeleiding en ondersteuning?

Bel of stuur een berichtje via WhatsApp en ik zal z.s.m. contact met u opnemen.

Contact opnemen
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie